Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Eldfängt

 

I min brinnande

Kärlek

Är jag

Helhet

Min höga

Låga

Ska för evigt

Värma

Dig




Fri vers av Pulsatilla
Läst 414 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2008-08-05 22:45



Bookmark and Share


  desperado
Härlig! Formen och innehållet passar som hand i handske! Bravo!
2008-08-08

  Larz Gustafsson VIP
Kärleken helar.
Även min kärlek till någon annan.
Lågan bränner bort slagget.
2008-08-05

  Rude Billy
rätt in och där stannade den!
FInt!
2008-08-05
  > Nästa text
< Föregående

Pulsatilla
Pulsatilla