Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

förbannad

Jag är så förbannad så jag kan fan inte sova.

Ilskan pyr
glöder
exploderar snart

Ändå har inget hänt

men det är just det som gör mig så förbannad!

Mina tankar hetsar upp mig
jag har lust att skrika ut min ilska

hjärtat pumpar hårt
trycket stiger
kokar av ilska
Hur fan ska jag kunna sova nu!!?

hade du varit här nu så hade du fått en rejäl utskällning

knappade in ett långt sms men hejdade mig i sista stund

Jag har lärt mig att låta bli
inget blir bättre av det

Bättre prata ut öga mot öga



När ilskan lagt sig

bara jag inte glömt tills dess




Övriga genrer av Trädflickan
Läst 243 gånger
Publicerad 2008-07-23 01:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Trädflickan
Trädflickan