Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

glasögonormsmoder

jag har alltid försökt se igenom dina glasögon
men allt jag kan se är dina glas
reflekteras tillbaks mot mig
Och jag har alltid försökt att hålla hand med dig
utan att ens riktigt röra vid dig
(du får inte märka nåt)
men du har alltid varit för långt bort.

Jag har alltid försökt se igenom dina glasögon,
men allt jag kunnat se är glansen som gömmer dig
Känns det tryggt med glasögon som stänger ute sin dotter?

Mamma, jag har alltid försökt älska dig ismyg,
men min kärlek har alltid dränkt dig
Är det därför du inte visar att du älskar mej?

Jag har aldrig sagt -jag älskar dig-
jag har alltid sagt något annat
"Men lilla gumman" (jag kallar min mamma gumman)
"Du är så fin"
"Stackars liten älskade vän" (älskade vän, mamma)

Fast jag vet att du älskar mej tror jag,
Se hur långt jag kommit i mitt liv,
Auditions
Filmen
Musikalerna
Bonniers (tack mamma även om vi aldrig kom till slutet)
Festivalerna
Mitt utseende (tack för pengarna tack för hårfärgen tack för lolitaklänningen fast jag aldrig använder den)

Jag har alltid försökt se igenom dina glasögon,
Men allt jag sett är dina blundande ögon,
Det är tryggt bakom ett par glasögon i svarta bågar va?
Mamma, dina glasögon ser ut som Maggan's.
Maggan? Flickan i din klass.?
Bruden med rosa-lila-(not anymore)-hår.
Aha!

Jag har alltid försökt se igenom dina glasögon,
Den dagen jag kan det,
eller den dagen du inte bär glasögon,
Ska jag våga säga att jag älskar deijg.




Fri vers av Sandrew
Läst 286 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2008-07-23 11:46



Bookmark and Share


  notsomad
Så ömt skrivet...jag tror att hon vet att du älskar henne..ge henne denna...!!!
2008-07-23

  pianoklinik
Asså, lol sandra.
hur bra som hellst ><
2008-07-23
  > Nästa text
< Föregående

Sandrew