Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Man måste ha roligt också...


En stilla bedjan

Herre du som hör bön
skicka mig någon stor och skön
hör hur jag skriker och ber
när jag mig åt honom ger

Herre du som hör bön
lyssna nu på suck och stön
se hur vi njuter och smeker
när vi med våra kroppar leker


AMEN




Övriga genrer av Trädflickan
Läst 237 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2008-07-24 01:47



Bookmark and Share


    Tokvilse
Jo man önskar att vår herre lyssnade lite oftare. :-)
2008-09-11

  Vilsen Annette-hittar vägen
Hi hi hi... den var kul!
2008-07-27
  > Nästa text
< Föregående

Trädflickan
Trädflickan