Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Att inte räcka till, att inte duga för den man är.


Liten pärla.

Jag springer för livet,
jag tror jag ska hinna ikapp
jag sträcker ut min hand
men ingen jag når.

Av rädsla blir jag liten,
liten som en pärla,
jag lånar livets lina
och trär mig därpå.

Hoppas någon ska finna
tycka jag är vacker
vacker nog att plockas upp
och i hjärtat läggas i.




Fri vers av ia VIP
Läst 420 gånger
Publicerad 2005-07-14 17:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

ia
ia VIP