Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

sov gott

Med armen om ljuset
i mörkret
sveper jag solen om mig
i skymningen.
Tanken tassar mot dröm
och jag somnar
med fingrarna ömt
snuddandes
vid guds varma hand.




Fri vers av milja
Läst 559 gånger
Publicerad 2005-07-15 02:01



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Vackert och tryggt!
2005-07-15
  > Nästa text
< Föregående

milja