Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mitt jobb ger mig ångest

imorgon måste jag dit igen

glo i stjärtskåran på gubben
hjälpa på med kläder
följa med ut i regnrusk och snöstorm
för ut på stan måste han ju
även nyårsdagen när allt är stäng
inte en käft är ute mer än vi
glo i stjärtskåran när byxorna dras upp
1000 gånger om dagen

sitta vid köksbordet och glo
så jävla meningslöst
hålla inne mig själv så jag har huvudvärk varje dag

inte ge för mycket
han är beroende av mig
saknar mig nog mer än sin fru när hon är borta
kallar mig älskling
ditt äckel, jag är din assistent!!

sån jävla ångest
inte säga nåt som han missförstår och tolkar sexuellt
alltid tänka på att ha anständiga kläder
jag vet nog vad han tänker
äckel!

sån ångest
bad mig ge honom en utlösning i duschen
svin
svin
säger inget när frun är nära
mår illa
men vad ska jag göra?

kan inte säga upp mig
det är ett helvete att vara arbetslös också
har sån jävla ångest
söker dom jobb som finns att söka
vad mer kan jag göra..
har varit nära många gånger att säga upp mig
men måste få pengar nånstan ifrån

jag har sån ånget
imorgon ska jag dit igen
vara med honom 8 timmar om dagen
varje förbannade dag
fredag eftermiddag är en lättnad
men helgen går för fort
och jag vet att jag måste dit på måndag igen




Övriga genrer av Trädflickan
Läst 380 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-07-27 11:43



Bookmark and Share


    johanni
För min egen del skulle jag levt på luft istället för att vantrivas på det viset. men som sagt, pengar behövs.
/Johanni
2008-09-08

  Angeldust
fy f kram Tinny
2008-08-14

  Ordregnspoeten
Vi kvinnor som slitit inom vården vet allt om det jävligaste som finns i livet. Att arbeta för en dålig lön och känna sig utnyttjad. Men jag vägrade till slut att slita där och har nu fått min belöning.
2008-07-29

    ej medlem längre
Det är inte bra att ständigt känna ångest för sitt arbete. Du passar för något annat och bättre.
2008-07-27

  stella
Du ska inte gå dit mer och du kan bli sjukskriven för det här. Ta inte mer skit!
2008-07-27

  Mats VIP
Känner igen mig och när det var så för mig sa jag upp mig och trots alla mina tvivel så ordnar allt sig på nåt sätt
2008-07-27
  > Nästa text
< Föregående

Trädflickan
Trädflickan