Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag vill vara den

Du

Jag vill vara den
som sitter på
dina ögonfransar
Fånga dina
tårar

Samla upp dem
i en glasburk
Så att du inte
Drunknar

Jag vill glittra
på kudden
När du vaknar

Blända
Med en blåklocka
Som slår
när våra fingertoppar möts

Du

Vågar du låta mig vara
Den?




Fri vers av Sara Se
Läst 360 gånger
Publicerad 2005-07-15 14:45



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Bra! Skulle spontant vilja att den slutade lite tidigare, att sista ordet skulle vara "möts", men det är bara ett tips förstås. Ett c för mycket har letar sig in i blåklocka också.
2005-07-15

    livräddaren
ojoj vad vacker!
2005-07-15
  > Nästa text
< Föregående

Sara Se