Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Att stanna upp och lyssna på sitt liv, andas.


Denna dag

Låt denna dag
bli din och min

Låt solen lysa
eller kanske regn falla mjuk
Det spelar ingen roll

Denna dag
är din och min

Låt måsarna skrika
ett flygplan far förbi
låt träden svaja
låt vinden leka på ängen
ingenting kan föstöra denna dag
din och min.

Fånga dagen
gör den hel
just idag är den din och min!

Stäng av telefonen
kliv ur din bil
andas djupt och blunda
kom ihåg
denna dag kommer ej åter
men i minnet vi har
våran dag!




Fri vers av ia VIP
Läst 378 gånger
Publicerad 2005-07-15 14:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

ia
ia VIP