Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Att njuta av det som omger.


Andas in

Jag lägger ut min filt
på bergets varma famn
jag omsluter mig med himlen som täcke

Jag lägger mig ner
sträcker ut min hand
rör vid molnet
som sakta drar förbi

Jag fångar vinden
som sveper över min kropp
jag sparar på solens strålar
sakta rullar vågorna in
och ger min kropp balans

Andas in

Andas ut

Jag lägger handen i vattnet
fångar solens guld
som sakta strilar genom mina fingrar
Blundar och njuter

Andas in

Andas ut




Fri vers av ia VIP
Läst 438 gånger
Publicerad 2005-07-15 15:01



Bookmark and Share


    Marlou
Mysig, vacker du förmedlar känslan av hur rogivande havet kan vara rakt i in i mina sinnen.
2005-08-21

    ej medlem längre
Vackert beskrivet om en en vacker, fin, lugn sommarstund
2005-07-15

  Ola Rydberg
Ah denna tog andan ur mig
gillade speciellt
lägger ut min filt på
bergets varma famn
vilken härlig bild och känsla det blir
hela dikten var för övrig fin
2005-07-15
  > Nästa text
< Föregående

ia
ia VIP