Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Var bara tvungen att pröva :)


Häxa börjar på H

 

Hungriga häxor hånglar heta herrar hejdlöst

 

himlen hurrar

 

Herre hör honornas hunger!

 

Häng hanarna huvudstupa!

Höj havet!

 

Hin Håle hamrar

havet höjs högre

Hårda händer handlar hastigt

har himlen hunnit hit?

 

Häxors händer

hinner hitta hanars hårdhet

 

Himlen hastar hurtigt hit

höjer horistonten

 

Hanars händer hedras

här hos häxornas himmelrike

 




Fri vers av Lyckohäxan Enediel
Läst 369 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2008-07-28 02:12



Bookmark and Share


  Havsbris
ahhahahahha

du glömde:

Havsbris!!

älskar dig
puss o kram vännen ;o)
2008-08-03

  Thurizas
hurra:)
2008-07-30

    Noomi
hihi.. underbar,,
va bra att du provade..
2008-07-29

  Blomster
Allitteration så det står härliga till! Hanar, honor och en stor nypa humor - japp, så ska det vara!
2008-07-28

  © anakreon VIP
Huga, huga!
Carl-Erik
2008-07-28

  J A Nicander
WOW! Att kunna få till innehållet genom detta bokstavbegränsade skrivande, är minst sagt imponerande! Humorn fick du intakt också. =) Påhittig häxa!
2008-07-28

    Bodil Sandberg
Här hoppar inga halta höns..nej här hugger häxorna för sig bland herrar och hingstar.. tack för denna härliga hetsiga huvudlöst hejiga harang!!!
2008-07-28

  micke marin
He he he hojtar hungrig hanne högljutt. - Hungrig häxa, härligt!

Jodå det funkade ju bra det där..
2008-07-28

  Lejonhjärtas poesi
Häxhonans hungrigt hånglande hanslakt :)
2008-07-28

  Quasimodo
Härligt i hettan här !!
2008-07-28

  Ewa-Britt Nilson VIP
Hurra! Härligt
Hopkokeri!
2008-07-28

  papessa
bra att du prövade det gick ju bra
2008-07-28

  Jean-Michel Orblin
ska man akta sig för manliga häxor? Eller kvinnliga?
2008-07-28

  Janis Karlsson
Himla hurtigt - hipp hip hurra!!!!
2008-07-28
  > Nästa text
< Föregående

Lyckohäxan Enediel
Lyckohäxan Enediel

Mina favoriter
tack månen
Du