Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lycka

Jag sökte dig överallt

I mina vänners skratt och leenden
På toppen av en nybakt kanelbulle
Bland den tvååriga flickans lekar
I alla tindrande och varma stjärnögon

Fast kanske blir bilden av dig mer fulländad
Om jag letar

I djupet av de bortglömda tårarna
På en hylla i ensamhetens källare
I hjärtat av ångestens demoner

Kanske jag hittar dig
Om jag till och med vågar
dyka ner
I min egen nattsvarta förtvivlan




Fri vers av Sara Se
Läst 274 gånger
Publicerad 2005-07-15 15:14



Bookmark and Share


  Daniel_78 VIP
Detta gillar jag!

Kändes lite som en sagovärld, men den lyckliga idyllen i början och en mörkare värld i de sista styckena.

Du en vilsen hjälte, men med mod i hjärtat på din färd.
2005-07-15
  > Nästa text
< Föregående

Sara Se