Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kärleksblommor

Emellan oss två
blommar kärleken..
sommarblomsters skönhet..
en prästkrage du plockar till mig
älskar älskar inte, älskar.....
sommaräng av alla blommors färg
där plockar jag en till dig..
den vackra ljust blå förgätmigej..



mare




Fri vers av mare VIP
Läst 507 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-07-28 15:23



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Fina kärleksgester.
2008-08-01

  aol
älskligt vackert
2008-07-28

  Larz Gustafsson VIP
Härlig sommarkärlek!
2008-07-28

  Maria T
Mycket vacker kärleksdikt
prästkrage, förgätmigej
2008-07-28

  Blåbäret
Fint...
2008-07-28
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP