Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fladdermössens tid - utvidgad haiku

Ljumma sommarnatt -
nu tråds kring kyrkfasaden
fladdermössens dans

knappt hörbara pip
och snabba klippande kast
av svarta vingar

när nattmalens flykt
mot kyrkorådets lyktor
får ett plötsligt slut




Bunden vers (Haiku) av papillon
Läst 297 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-07-29 23:04



Bookmark and Share


    Bim
...det är något visst med fladdermöss.Många gånger har jag varit helt säker på att de skulle flyga på mig,-så har aldrig hänt.Fint skrivet.
2008-08-03

  vera gade VIP
skulle just skriva detsamma- skön nattluft!
2008-07-30
  > Nästa text
< Föregående

papillon