Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Med masken på

Du får gärna se mig
med sminket på

Läppglanset
som får munnen att le

Underlagskrämen
som fyller igen mina fallgropar

Ögonskuggan
som får ögonen att tindra

Men du måste gå
innan jag tvättar bort det

Innan skuggorna
målar mitt ansikte




Fri vers av Sara Se
Läst 265 gånger
Publicerad 2005-07-15 23:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sara Se