Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Om du bara visste

Saltet
som högvattnet spolade upp
Brände i hennes sår

Tårarna
som inte kunde släcka
Elden

Du trodde
du kunde hjälpa

Ovetandes
om vem hon var

När du fick släppa
taget

Lät du henne falla
på de hala
klipporna

Drogs hon ner i
havets stormande djup




Fri vers av Sara Se
Läst 299 gånger
Publicerad 2005-07-16 00:05



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sara Se