Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

tänkt

16 år
panodil och folköl
kungen på festen
glädjen är stor
bar överkropp
ciggen
i mungipan
alla är glada
kungen är cool



knappt 25
Pink Floyd fixar festen
starksprit och stereon på högsta volym
tjejerna dansar
importsprit är ordet
festen är fixad
igen



54 år
voltaren och whisky
patetisk figur
in på Piva igen
känd som ett fyllo
fixar spriten åt barnen
ingen vill kännas vid honom nu


63 år
pensionen rinner in
på kontot
vad hände?
var är barnen?
är festen redan slut?

kan inte skriva sitt namn,
pennan darrar för mycket

när gick allt fel?







Fri vers av Zam
Läst 345 gånger
Publicerad 2005-07-16 00:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Zam
Zam