Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bestickgruvor.

Vi låg sked insvepta av
varmt täcke,

svett,

smuts, när vi somnade
när vi vaknade.

Du började gaffla
om allt skulle
bli ingenting,
två minus ett är
noll.

Dina knivskarpa ord
skar mitt kött och jag
bytte från kanal ett till

tårkanalen.




Fri vers av KevinBroberg
Läst 518 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-08-01 14:03



Bookmark and Share


  Arowana
Bra slut och en sådan hejdundrans poäng.
2008-08-01
  > Nästa text
< Föregående

KevinBroberg
KevinBroberg