Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

duschen


tungan kittlade
där handen smekt
och duschen

dolde dina skrik




Fri vers av Hans w-art Westlund VIP
Läst 779 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2005-07-17 11:40



Bookmark and Share


  Kajsa missanpassad
Om man bara kunde få ha det så. :)
2005-07-17

  kath
så sensuellt...en stund i närhet...stulen tid...fint beskrivet
2005-07-17
  > Nästa text
< Föregående

Hans w-art Westlund
Hans w-art Westlund VIP