Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Slutet


Vid din livslinjes slut
lade de dig till den sista vilan
familjeskatten

"det är hit man kommer
när man kommer hem"




Övriga genrer av carimba
Läst 610 gånger
Publicerad 2005-07-17 12:43



Bookmark and Share


    Mejja
Alla mina tankar till er!
(rofyllda ord har du skapat)
2005-09-03

  Gizela Svensson
Väldigt vacker trots innehållet, de sista raderna ger en trygg känsla och ett inre behag på något sätt.
2005-07-17
  > Nästa text
< Föregående

carimba