Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
mitt jag


Jag "det"

 

Älska över natten

känn "det" den i dig

Längtan att vara du

överlev din längtan

utforska, splittra tankarna

rör dig

Sjung ut, spela med

Va du

lev .....

Lev

Ut dig

 

Molnen drar sig sakta förbi

Lekande tyst sitter du och talar ifån sinnet, ensam i din värld

Ingen förstår

Om du inte talar ut ditt "det" spåket

Visa dig

ditt inre

låt världen känna dig

låt dina komma så nära, så nära dig "det" så nära som dom aldrig någosin har varit

Låt dom få känna din kärlek

din passsion

Låt dem äntligen förstå

"det"




Fri vers av Carola Viola Hedelius VIP
Läst 466 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-08-04 15:30



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Det var ett tag sedan jag såg ditt jag figurera i dessa spalter. Trevligt att du är tillbaka.

Själv känner jag ofta ett behov av att presentera mig, min värld.
Och det är väl ett av skälen till att jag skriver poesi.
2008-08-04
  > Nästa text
< Föregående

Carola Viola Hedelius
Carola Viola Hedelius VIP