Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
...


Dans

 

Dansa din djävul sa han inom mig

och jag dansade ut samvetet




Fri vers av Carola Viola Hedelius VIP
Läst 415 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-08-04 15:48



Bookmark and Share


  Jean-Michel Orblin
det gjorde du rätt i!
2009-01-03

  Anguis
Är man satan utan det? Tja....kanske. Dock. Samvete - en inre moral eller etik (normer)? Lite av båda tror jag!
2008-08-05

  Larz Gustafsson VIP
Di Leva...

Samvetet är en bra funktion.
2008-08-04
  > Nästa text
< Föregående

Carola Viola Hedelius
Carola Viola Hedelius VIP