Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Inte ensam

Är jag ensam nu?
med blott klockans ljud
runt omkring mig är det tyst.

Jag tror inte det mina kära!

Bakom tid och vingslag finns ni ju
Borta, men ändå nära

Tiden är inget säkert ord
vi vet inte ens om den finns
Av människor skapad som tid på jord
Obetydligt för den som minns

Är jag ensam då, eller någonsin
finns jag här och nu
en våg av visshet på min rygg just ryst

-Av kärlek måste jag lära

Kärlek som slitet ord - ger noll
Men varsamhet och ömsint tålamod
förvisar all kontroll.

Jag är inte ensam nu!
med blott klockans ljud
runt omkring mig är det tyst
Bakom tid och vingslag finns ni ju
inte borta - nej ganska nära...




Fri vers av Birgitta Nordh
Läst 303 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-08-04 22:12



Bookmark and Share


  Staffan Welroos VIP
Denna text håller hög klass! Tack för spännande läsning!

Jag klappar mina händer!
2008-08-04

  Trädflickan
Ganska trösterik tanke

"Bakom tid och vingslag finns ni ju
Borta, men ändå nära"
2008-08-04
  > Nästa text
< Föregående

Birgitta Nordh