Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Altt känns rörigt just nu, och jag vet att den här verkligen blev rörig och inte alls sammanhängande.


Röra men inte titta, eller?

Finns du verkligen?
Rör jag dig verkligen?
Eller är allt bara ännu en dröm?
Drömma är jag bra på, har jag hört.
Riktig eller låtsas?
I välvillighet sträcker du ut handen.
Kan jag känna den?

Liksom många andra, säger du.
Inte om jag får bestämma.
Någonting fanns,
Dom vilsna själarnas stig, säger du.
Storögt kollar jag på dig, som barnen kollar på
Tomten på julafton
Röra men inte titta, eller?
Ömsom dit, ömsom hit.
Mycket krävs, ingenting krävs.




Fri vers av JohannaCarlsson
Läst 403 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-08-05 09:44



Bookmark and Share


  blaite
Drömma är jag bra på har jag hört. shit så bra mening
2010-04-19

  Filip Broström
En Filip-finess i all ära! Snyggt gjort och inte uppenbar... Jag hade tur som märkte det över huvud taget... Tycker om att i princip ingenting är definitivt utom namnet... Hehe, knep och knåp. Jättebra gjort!
2008-08-11

    mr cloud
men gud,
va bra !!
2008-08-05
  > Nästa text
< Föregående

JohannaCarlsson
JohannaCarlsson