Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ärlighet mot sig själv II

 

när jag var villig

att lyssna till mitt inre

talade förnuftet




Bunden vers (Haiku) av Jenny Karlsson
Läst 302 gånger
Publicerad 2005-07-17 21:52



Bookmark and Share


  Nic
God visdom! Bra uttryckt!
2005-07-17
  > Nästa text
< Föregående

Jenny Karlsson
Jenny Karlsson