Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Öppna dig


Öppna din famn le mot mig,
låt mig få komma.
Visa din kärlek
och låt mig smälta.

Titta på mig alltid,
och gör mig varm.
Låt dina blickar
sätta fart på min fantasi.

Om du bara tar i min hand
så ska jag leda dig till vår värld.
Om du bara uttalar de vackra orden
så kommer jag alltid vara din.




Övriga genrer av Manal
Läst 417 gånger
Publicerad 2005-07-17 22:39



Bookmark and Share


  HaBiBi
väldigt vackert tycker jag!!!
2005-11-12
  > Nästa text
< Föregående

Manal
Manal