Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

för livet är



och när vi gick
gick vi in i en lögn
vi gick in i döden
och dödade livet

men du
du gick rakt igenom
för livet är

du hämtade oss till dig
in i sanning
vibrerande närhet
in i vår glömda
längtan

allt som är gott
finns i dig


endast




Fri vers av rebecca d
Läst 338 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-08-09 20:33



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Griper tag i mig.
2008-08-26

  abbe nilsson
En sån välskriven frälsningsberättelse!
2008-08-17

    Bodil Sandberg
Vackraste rader ditte..förundras över värmans närvaro genom hela dikten..som en flod av kärlek!!
2008-08-13

  Michaela Dutius
En underbar och berörande text om livets största verklighet
2008-08-11

    ej medlem längre
jag illar din konsekventa tillhörighet. Den är stark för dig! Hallelulja!
2008-08-09

  Rachel Roth
stark är denna
liksom din tro
2008-08-09
  > Nästa text
< Föregående

rebecca d
rebecca d