Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Är inne i en förvirrad period som sagt.


Trygghet

Tryck dig tätt intill mig, snälla.
Oavsett vad som händer.
Räck mig en hand,
När jag håller på att falla, för
Ingen kan nå såna höjder som du.
Lova att aldrig ge upp, och
Snälla.
Snälla.
Om du orkar, ge mig en kram,
När jag bryter ihop.




Fri vers av JohannaCarlsson
Läst 357 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-08-10 18:05



Bookmark and Share


    mr cloud
du vet redan vad jag tycker om denna,
men måste säga det igen !
den är såååå fin !
bara såå...
!
kramar :*
2008-08-12

  Filip Broström
Om möjligt ännu bättre. Tydligare, och därför lite svårare att få att fastna i huvudet (paradoxalt men sant). Tycker speciellt om upprepningen av snälla, eftersom det understryker vädjandet. Om båda dessa dikter "hör i hop" så förstår jag att det är en förvirrad period. Dilemma?
2008-08-11
  > Nästa text
< Föregående

JohannaCarlsson
JohannaCarlsson