Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Känslan inuti kroppen (idag)

Nerböjt huvud

vill krypa ihop till en liten boll

inte se omvärldens krav

 

Tårar vill så gärna rinna

känslan nervös lever i kroppen

 

Gör jag rätt, gör jag fel

 

Vill bara sluta ögonen

försvinna bort en stund

till en glädjerik värld

 

Uppdragna axlar

spända muskler

 

så länge grubblat

 

nej, måste göra det imorgon

fast hjärtat nu håller på att gå i tusen bitar 




Fri vers av Cajsa
Läst 277 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-08-13 16:05



Bookmark and Share


  Gunilla Karlsson
imorgon är en annan dag...
2008-08-13

  Il poeta della luna
Fint beskrivet!
Gillar uttryck
och utformning!
*applåd*

Patrik [läs gärna någon av mina senaste]
2008-08-13
  > Nästa text
< Föregående

Cajsa

Mina favoriter
Avskedet
Vet du om
din sorg