Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

se mig för vad jag är

välj i själen 

inte vad andra tycker

det du inte ser
behöver andra inte tala om

uppfattningar är olika

ingen kan bli älskad av alla
men alla kan bli älskad av någon

 

 




Fri vers av ia VIP
Läst 221 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2008-08-13 17:47



Bookmark and Share


  Lejonhjärtas poesi
Att bli sedd för den man är och bli respekterad för det liksom att blott vara sig själv, det är viktiga ting det.
2008-08-13

  berxper
"välj i själen"
Det var fint skrivet!
Många tycker så mycket!
En del mår så dåligt så de måste kränka andra.
Andra tycks älska hela världen!

Visst finns det kärlek till alla:-)
2008-08-13

  André Esbjörnson
konsten är inte att kunna älska
konsten är att kunna känna sig älskad
2008-08-13
  > Nästa text
< Föregående

ia
ia VIP