Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

kom och vila er lite


inför dig
andas in din doft
stillhet vila ro
allt i mig
faller på plats

du ler mot mig

här är gott att vara

borta från stoj och larm
krav och jäkt
din frid


inte den världen ger





Fri vers av rebecca d
Läst 372 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-08-15 17:21



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Just hit behövde jag komma nu.
Bokmärke.
2008-08-26

  Larz Gustafsson VIP
Jahve Shalom.
Fridsfursten.
Hans namn är Jesus.
2008-08-15
  > Nästa text
< Föregående

rebecca d
rebecca d