Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
..........


Ruta ett

Inom ruta ett var det vi
min fot halkade till och jag slant till utanför
vips så hade du tagit en svamp och skurat bort vår ruta




Fri vers av Carola Viola Hedelius VIP
Läst 488 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2008-08-16 14:29



Bookmark and Share


  Jean-Michel Orblin
hlkat b-finurligt
2009-10-16

  Larz Gustafsson VIP
Känner du dig rutanför?
2008-08-16
  > Nästa text
< Föregående

Carola Viola Hedelius
Carola Viola Hedelius VIP