Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag förstår inte ordet normal.


Vem fan är normal?

Du sa till mig att jag
inte såg normal ut,

att min röst och mina ord
inte var normalt lagda och du
talade noga om för mig att jag

ta-mig-fan-inte var normal.

Jag stod stilla, ett frågetecken
fick kramp efter att ha löpt konstant
efter bollen och det var nu
övertid.

Frågetecknet var där för en enkel,
oställd fråga.

- Vem är standarden för din normalitetsförklaring?

Alla är olika, men det måste finnas en
nollpunkt som i alla temperaturskalor.

Jag utgår från människor som har en
defekt perfektion.

Om jag utgår från mig själv,

är alla onormala.




Fri vers av KevinBroberg
Läst 327 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-08-16 15:21



Bookmark and Share


  To
Ja just. Om man utgår från sig själv. Smart analyserat!
2008-08-16
  > Nästa text
< Föregående

KevinBroberg
KevinBroberg