Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Själslig frihet som att knulla vilt

 

Följer alla lagda spår

för att finna din frihet

 

den plats där jag finner

hela dig att njuta hett av

 

Kläder läggs vid sidan av

för att uppnå närhet på alla plan

 

Din nakenhet sjunger in i mig

och jag dalar sakta

emot

en form av förälskelse

som inte kan stanna

varken här eller borta

 

Så med tanke på en ny dag

kanske tiden gör sig bäst

i historien som ett

fallande liv

med hopp

om framtid...

 




Fri vers av Lyckohäxan Enediel
Läst 700 gånger och applåderad av 29 personer
Publicerad 2008-08-16 23:06



Bookmark and Share


  Quasimodo
Härligt fin om närhet, våga och släppa taget i en kontrollerad galenskap och bara njuta !!!
2008-08-18

  Larz Gustafsson VIP
På något sätt slår denna dikt an en sträng i mitt inre.
Att falla men ändå våga hoppas...
Fast i mitt fall (!) vore det att synda på nåden...
2008-08-18

  aol
oj puss kram rak härlig poesi gillas
2008-08-17

  Lyckohäxan Enediel
Jo tack till Nattviol för synpunkten som föll mig i munnen...*ler* Ändrat och klart :)
Puss påre gumsan!
2008-08-17

  micke marin
"en form av förälskelse
som inte kan stanna"
gillas extra mycket.

Hela texten är naken och sann
ärlig och öppen
ett uttalande.

Hoppfull och fylld av tacksamhet för själslig frihet..
2008-08-17

    Nattviol
den här var så fin!
jag gillar den mycke!!

men skulle vilja ha
ett: e
i mot så att det blir
emot..
vet inte.. känns bara mer
rätt...???
2008-08-17

  häxanmara
Hett och vackert....
2008-08-17

  Lejonhjärtas poesi
Själaknull är ett ljuvligt tillstånd och dikten andas en blandning av vemod och vackert hopp, i själen är vi alla nakna.
2008-08-16

  Havsbris
jaaa säg att är vårt fel ahhahaha

inget mer vinet till detta bordet
heller ahhahah

Strålande, lysande,,,

ja, håller med, hoppas och
vild ska, vi är ändå någon
med instinkter och i kärlek
allt är tillåten ,o)!!
nattis ;o)
2008-08-16

    Herr Ångest
Fin.. o sensuell.. du verkar va inne på det spåret just nu märker jag ;P

men jag fattar inte riktigt sista strofen.. den verkar inte ha nåt samband med resten av texten, känns lite apart på¨nåt sätt. som om du övergår till nåt helt annat ämne där.
2008-08-16

  Staffan Welroos VIP
Ja, kanske det... Läsvärd text! Snyggt.
2008-08-16
  > Nästa text
< Föregående

Lyckohäxan Enediel
Lyckohäxan Enediel

Mina favoriter
tack månen
Du