Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det regnade Kärlek

 

Mitt ur det mörkaste

såg kärleken sin chans

regnade ner

över behövande

fyllde tomrum med värme

lämnade en stilla dröm

för alla att smaka på...




Fri vers av Lyckohäxan Enediel
Läst 691 gånger och applåderad av 32 personer
Publicerad 2008-08-17 15:49



Bookmark and Share


  Johan Bergstjärna VIP
Vackert & starkt, enkelt & stilla!
2008-09-24

  Havsbris
Grattis för placering
mest bokmärkta
igen vännen, inget
vin denna gång, det
är måndag hahahha

så värd!! kram
2008-08-18

  Larz Gustafsson VIP
Undrar varför vissa av oss aldrig blev blöta.

Snygg dikt i alla fall.
2008-08-18

  Thurizas
och bilden till dessa ord gjorde mig varm:)
2008-08-18

  Elaine.S VIP
Åh!! så finstämd och vacker med en underbar bild till....
2008-08-17

  Janis Karlsson
Finstämd tanke - det enda regnet som jag önskar mig just nu.
2008-08-17

  J A Nicander
Vackra ord som likt balsam smeker själen.
2008-08-17

  papessa
för alla att smaka på, så vackert så varmt så ömt så generöst en dikt att ta till sig, så mycket underbar energi den förmedlar... så kort.. men så stor.... tack....
2008-08-17

  mare VIP
...så vackert.......
2008-08-17

  Havsbris
jag älskar regnet,
kanske för det eller
dina trollande ord,
gör mig att känna
en skön lättnad,
ro och lugnt inuti...

Hoppas att när jag
får regnet i ansikte,
att det ska vara
kärleken...

Bravo igen!!!
2008-08-17

  aol
kram tack nu mår jag så bra härlig poesi
2008-08-17

    ej medlem längre
Fastnade speciellt för titeln, innehållet i dikten är väldigt vackert att läsa och du rundar av slutet på ett bra sätt.
2008-08-17

    Lindizz
vacker bild tillsammans med en poetisk vacker text.
2008-08-17

  Lejonhjärtas poesi
Stämningsbild över staden och stämningsfullt är regnet som väter de kärlekstörstande och en dag frodas lyckan och solen skiner igen.
2008-08-17

  lyckeli
Hmmm..härliga tanke. Torrperiod här ett tag nu.
2008-08-17

  camillala
verkligen poetiskt!
2008-08-17
  > Nästa text
< Föregående

Lyckohäxan Enediel
Lyckohäxan Enediel

Mina favoriter
tack månen
Du