Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

kom var med mig, stanna hos mig



kom
låt oss gå
utanför lägret

där finns jag i
utstötthet
och har ännu ingen
plats att vila
mitt huvud

dela min fattigdom smälek
gråt med mig
sörj med mig
trösta mig

snart snart
kommer jag
i härlighet
makt och majestät

hela jorden är min

dela
platsen med mig
i glädje
i kärlek
i frihet

för evigt


i mig finns alla
skatter gömda

och förutan mig finns
ingenting




Fri vers av rebecca d
Läst 417 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-08-18 16:49



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Jag går med här...
2008-08-26

    Bodil Sandberg
Det här är så gripande vackert ditte..känslofullt och vackert!!!
2008-08-21

  Michaela Dutius
vacker och djupt berörande- dessutom en stor sanning.
2008-08-18

  Per Rydberg
Fin uppmaning! Något att ta fasta på- tillit i livet!
2008-08-18

  lyckeli
Styrka!
2008-08-18

  Fredrik Stillesjö
Hej Ditte!

Griper tag om känslorna denna dikt. Vill följa med... Hälsar Fredrik
2008-08-18
  > Nästa text
< Föregående

rebecca d
rebecca d