Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Känner det på doften, det har gått en man här förbi

Gick bland kläderna på sportaffären
följde spåret av en doft som retade sinnet
ville bara hitta honom
få inandas
njuta av det goda




Övriga genrer av Trädflickan
Läst 209 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-08-19 22:46



Bookmark and Share


    Ken Cassel
Du är rolig du
Gå där ibland kläderna och sniffa
*Ler sött*

Kramar
2008-08-20

  Sladjana Zubcevic
Bra skrivet!
2008-08-19
  > Nästa text
< Föregående

Trädflickan
Trädflickan