Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Killarnas utveckling


Pubis-utvecklingen

Nio år gammal
stolt över tendensen
till att veta att man snart får

Tolv år gammal
stolt över tendensen
till ett första pubishår

Sjutton år gammal
stolt övar tendensen
till allt rakat ovanför lår

Allt för många år gammal
stolt över tendensen
till att inte bry sig om sin kuk.




Fri vers av KevinBroberg
Läst 280 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-08-19 23:05



Bookmark and Share


  Malin Magnusson
rak, inga krussiduller här inte
detta med vårt kön
alltid lika komplicerat
men du verkar fått mer av livet
än just bara kön
2008-08-27
  > Nästa text
< Föregående

KevinBroberg
KevinBroberg