Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bär mig!

Bär mig ett litet tag
Lotsa mig fram till dagen
Hjälp mig mitt överjag
förstå den kosmiska lagen

Låt mig få växa i anden
och se allting i sin helhet
Jag skönjer de karmiska banden
men vill mer än jag vet

Jag vet jag nu skall förändras
förädlas och tro på mitt jag
det finaste i mig skall tändas
och vägleda mig varje dag

Men måste det värka i hjärtat
måste min ångest gro fram
växer man endast av smärta
måste man vara ensam?

Måste det ta så lång tid
får jag inte forcera
måste jag vara lugn och blid
fastän jag vill mycket mera?

Är det lejonet i mig som ryter
mot stenbockens tålamod
är det scorpio som vill att jag bryter
mitt överjags mål - att bli god?




Fri vers av Birgitta Nordh
Läst 290 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-08-20 22:11



Bookmark and Share


    jolene
Du har alltid varit god.
Mycket vackert skrivet
Kramar
2008-08-27

  Larz Gustafsson VIP
Goda kan vi aldrig bli.
Människans dilemma är att hon vill vara det godas källa istället för mottagare av det goda.
2008-08-20

    Oprofessionell
vackert, det värker lite i mitt hjärta när jag läser.
2008-08-20
  > Nästa text
< Föregående

Birgitta Nordh