Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

livet består av underliga sammanträffanden

Jag berättade för min nya kärlek om hur jobbigt jag hade det med mina barns far. Hur han tvingat sig in och tagit struptag, hur han jagat mig genom bostadskvarteret och jag lyckats rädda mig in till en granne, tröjan hade slitits av mig då jag kämpat för att komma loss. Hur han förstört låset till min lägenhet så jag inte kunde komma in, hur han då stått och vaktat på mig mitt i natten och jag hade flytt av rädsla, vem visste vad han kunde ta sig till med i det tillstånd han befann sig i. Jag visste ju att han en gång tagit struptag på mig så det svartnade. Han mådde inte bra. Jag berättade och då när han fick reda på vem min fd var sa han med ett underligt leende: Jag fick ge igen tillslut.. Han tog min tjej ifrån mig när jag var ung.. Livet är underligt, det fanns ett band mellan oss. Det fanns två. För det var han som kört av vägen då när polisen inte kunda komma till mig. Då när det svartnade för mina ögon..




Övriga genrer av Trädflickan
Läst 550 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-08-25 00:03



Bookmark and Share


  Regular
läst alla fyra hittills och ångrade att jag inte väntade tills de var färdiga (har ju så svårt att ge mig till tåls ju)...välskrivet, intressant (som man är det extra intressant då man får se ett skeende ur en kvinnas perspektiv) väntar med otålig spänning på nästa del...för det kommer väl en sådan?
2008-08-25
  > Nästa text
< Föregående

Trädflickan
Trädflickan