Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ur myllan växer längtan

 

Ovanför inget annat
än den röda jorden

pulserande

under, rötterna
bedjande köttet

törstande




Fri vers av Maria Zena Viklund
Läst 348 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2008-08-24 12:30



Bookmark and Share


  Thurizas
längtan och styrka:)
2008-08-26

  Michaela Dutius
Berörande..vacker...sprödstark
2008-08-24

  aol
naket sökande trösten
2008-08-24
  > Nästa text
< Föregående

Maria Zena Viklund
Maria Zena Viklund