Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kunde inte låta bli att haika lite efter att ha läst MadinSanes texter idag




Fredagens drottning

 

Fredagens drottning

MadinSane - har ordens makt

visat med bravur




Bunden vers (Haiku) av Jenny Karlsson
Läst 491 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2005-07-22 22:22



Bookmark and Share


  madinsane
tihii tihiii..
jag rodnar och fnittrar och är alldeles, alldeles salig för din extremt vacka komplimang! tack så VÄLDANS!!!!!!!!!
2005-07-22
  > Nästa text
< Föregående

Jenny Karlsson
Jenny Karlsson