Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

gallergrind



Ser dig genom mitt galler
Kom inte för nära, jag stinker
Du försöker, sträcker fram handen
Men för mig är den lika oren som jag


Vet inte hur jag ska leva
Du berättar gärna, när jag inte vill
Får skavsår i hjärnan
Dina ord säger lika mycket som min tystnad




Fri vers av jempa
Läst 409 gånger
Publicerad 2005-07-22 23:19



Bookmark and Share


  Göran Byrén
Dig har jag nog träffat! I alla fall en syster,
käslogägligt..trassligt det där, vart det
var inte tänkt så ...
men jag förstår vad du skrivit för jag har älskat en sådan ... men jag skrämde henne med min kärlek ... suck ..nu vart det sentimentalt här... hå hå jaja
eller tiddelipomm kanske passsar bättre
2005-08-21
  > Nästa text
< Föregående

jempa
jempa