Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Parfrukostsång

Orka fråga, öppna

äkta

majonäsburk




Fri vers av KevinBroberg
Läst 318 gånger
Publicerad 2008-08-26 07:41



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

KevinBroberg
KevinBroberg