Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ta av dig skorna ty platsen där du är är helig



den nedersta platsen
den som ingen vill ha
är ledig
och väntar

på dig

där är gott att vara
där är gemenskapen

med mig

och alla dessa

jag längtar efter
jag vill
genom dig

brutet bröd
utgjutet vin




Fri vers av rebecca d
Läst 317 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-08-26 10:21



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Tack! Jag känner mig
välkommen *ler* och kliver
gärna in!
(Och tar ödmjukt av mig skorna
när jag stiger in i Heligheten...)
2008-09-19

  Michaela Dutius
Otroligt underbar...ryser..dra skorna av dina fötter..ty platsen där du står är helig
2008-08-29

  Bibbi VIP
Helt underbara ord som jag tar till mig idag som ett läskpapper.
Bokmärke.
2008-08-26
  > Nästa text
< Föregående

rebecca d
rebecca d