Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bekvämlighetsprincip


Enligt Jonas bekvämlighetsprincip

ska den som sitter närmast

hämta det önskade


Gissa var han sitter då!




Övriga genrer av eva m h
Läst 326 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-08-26 19:05



Bookmark and Share


  Gunilla VIP
Mm och även fånga
'rymmande' barn ....
har den erfarenheten. *S*
2008-08-31

  Anjeska
Brevid dig så du får hämta...
2008-08-27

  Blåbäret
längst ifrån,längst in gissar jag...
2008-08-26
  > Nästa text
< Föregående

eva m h