Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Hopplöst


Imorgon

Kocken kämpar
för utseendet på
mat,

det ska ju bli
bajs imorgon.

ät.

Du kämpar
för ett fint
oss,

vi ska ju bli
jord imorgon.

kyss.




Fri vers av KevinBroberg
Läst 467 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-08-27 21:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

KevinBroberg
KevinBroberg