Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

jag upphör aldrig att förundras att du är den du är som du är



och tänk
att du
som är
så stor
är så
ödmjuk
och vi
som är
små

stolta




Fri vers av rebecca d
Läst 410 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2008-08-29 12:32



Bookmark and Share


  Michaela Dutius
Ord som skimrar om den som är högst men aldrig räknat det som sin fördel.
Vacker!
2008-09-02

    Bodil Sandberg
Som alltid skälver dina ord andäktiga..varma..mjuka..underbara..älskas sparas
2008-09-02

  Elaine.S VIP
Ja tänk!! att vi är så där.
dina ord får mig att tänka till dock..Tack!!
2008-08-31

  Bibbi VIP
Låt oss bedja som i den framgångsrika väckelsen i Wales:
Herre krossa mitt stolta och styvnackade jag!
"Sänd väckelse och börja med mig!"
Bokmärke.
2008-08-29

    eva m h
Ja visst är det konstigt.
Bra ordat om detta märkliga förhållande!
2008-08-29
  > Nästa text
< Föregående

rebecca d
rebecca d