Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag drömmer, vi drömmer samma inget händer.


När vi ska sitta på månen, se.

Kanske vi till månen,
sitta där och se neråt
se oss sittandes, en
säng var på mils avstånd

Vi skulle önska ett
maktskifte,
bort med verklighet, där stjärnor
lyser upp ett ingenting, istället
leva drömmen på månen
där du somnar i min famn och
gillar det,

där vi dör tillsammans i

syrebrist.




Fri vers av KevinBroberg
Läst 520 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-08-31 20:03



Bookmark and Share


  aPorcupine
"där vi dör tillsammans i

syrebrist. "

Ganska sorgligt slut egentligen, men jag gillar det verkligen. Precis som jag tycker om din dikt.
2008-08-31
  > Nästa text
< Föregående

KevinBroberg
KevinBroberg