Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

relationer

En gång försvann, två och du vann.

Som chokladfudge i munnen är den försvunnen.

En tillfällighet som rann, förmodligen för bra för att vara sann.




Fri vers av jempa
Läst 383 gånger
Publicerad 2005-07-25 11:28



Bookmark and Share


  Dan Linder
en liten pralin....enkel, gullig och uttrycksfull trots sin ringa längd. Bravo att du kan kapsla in känslan med både humor, elegans och en slutstrof som ger bra eko hos läsaren.
2005-08-21
  > Nästa text
< Föregående

jempa
jempa